Wie er achter deze datingsite zit?

Over de beheerders van deze datingsite

Deze SmartBeat datingsite wordt aangeboden door SmartVibes (SmartFlash bvba), een op en top Belgisch bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het organiseren van diverse activiteiten voor singles. Onze missie bestaat erin singles op een veilige en leuke manier met elkaar in contact te brengen, zowel online als offline.

SmartFlash is een (opr)echt bedrijf met maatschappelijke zetel in de Bergendriesstraat 39 in 9160 Lokeren (ondernemingsnummer BE 0478.105.179, zaakvoerder Frederic De Schryver). Je bent dus niet bij een onbekende online aanbieder, maar bij real-life professionals aanbeland!

Ken je de andere SmartFlash initiatieven al?

Deze datingsite is maar een van de vele manieren waarop je via SmartVibes andere leuke singles kan ontmoeten!

SmartVibes speeddates

Op 1 avond tijd ontmoet je minstens 7 vrijgezellen uit jouw buurt en van ongeveer jouw leeftijd. Met elk van hen maak je anoniem kennis tijdens een gesprekje van 7 minuten. Net lang genoeg om te bepalen of het klikt. Je beslist nadien zelf of en met wie je contactgegevens uitwisselt. Je kan speeddaten op maar liefst 10 locaties in Vlaanderen en via Flashdate.be kan je ook in het Frans speeddaten in centrum Brussel.

Alles wat je over speeddating wil weten

SmartDrinks & SmartParty’s

Af en toe verschijnen er op de SmartVibes kalender ook after-work drinks en party’s voor singles only. Hier kan je enkele honderden singles op 1 avond treffen voor een leuke babbel in een gezellige loungebar of op de dansvloer in een afgehuurde feestlocatie. Aan jou om de ontvangen slotjes en sleuteltjes te gebruiken om een gesprek aan te knopen met je favoriete single en een telefoonnummer te scoren.

Waar en wanneer we je verwachten?

SmartGlobe singles reizen

Je bent single en je houdt van reizen? Dankzij SmartGlobe hoef je niet alleen op stap! Je kan de wereld gaan verkennen in het gezelschap van andere hoogopgeleide singles en een SmartGlobe begeleider die met jullie mee reist. Geen kampeertoestanden bij deze singles vakanties, wel comfortabel reizen, overnachtingen in goede hotels en een gevarieerd reisprogramma met voldoende vrije tijd voor jezelf.

Ontdek onze single reizen

Verrassingsdate.be

Op basis van een uitgebreide vragenlijst zoeken we een geschikte match voor je in de Partner à la Carte databank. We houden daarbij rekening met meer dan 100 factoren! Alleen verklappen we niet meteen met wie je op date gaat. Wel ontvang je de datum, het tijdstip en de locatie waar je verwacht wordt. Een verrassingsdate op maat dus met iemand waarvan je vooraf wel weet dat hij/zij een gelijkaardig profiel heeft als jij.

Mogen wij een verrassingsdate voor je regelen?

Singles en bedrijven? Een interessante match!

Af en toe gaan we bij SmartVibes nog iets verder en organiseren we activiteiten op maat, voor, in en met bedrijven. Tijdens onze special edition speeddates kunnen singles op een originele manier kennismaken met elkaar en met het bedrijf waar de speeddate doorgaat. Unieke locaties, hapjes, drankjes, goodie bags,… Alles kan!

Heb je een te gek idee om jouw brand te koppelen aan het SmartVibes marketingkanon en in geen tijd + 25.000 singles en + 1.000 webbezoekers per dag te bereiken? Stuur ons gerust een bericht.

Een massa singles bereiken voor je tv-programma? Doe ons gerust een voorstel. In ruil voor een eerlijke tegenprestatie kunnen we jouw oproep desgewenst verspreiden via onze kanalen. De privacy van SmartFlash leden staat altijd voorop. Persoonlijke gegevens zullen we daarom nooit met derden delen, maar we kunnen wel altijd jouw oproep in onze eigen communicatiemedia opnemen.